14 από τις πιο ασυνήθιστες δουλειές στον κόσμο

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που δεν είναι ικανοποιημένοι ή απλά έχουν βαρεθεί την δουλειά στο γραφείο τους. Υπάρχει επίσης μια μικρή ομάδα ανθρώπων που κάνουν δουλειές που ποτέ δεν θα πιστέψετε ότι υπάρχουν – για ένα σεβαστό ποσό. Ετοιμαστείτε να δείτε δουλειές που καταργούν την έννοια του 9-5.

Θα δείτε παρακάτω τις πιο ασυνήθιστες δουλειές για τις οποίες δεν έχετε ακούσει ποτέ.

14. Επαγγελματίας αγκαλιάς

© Pixabay

Αν πρέπει να αγκαλιαστείτε, να αγκαλιάσετε και να χαλαρώσετε, αλλά είστε μόνοι, τότε η απάντησή σας είναι μια επαγγελματική ψυχαγωγία. Θα εκπλαγείτε από την εύρεση μιας σειράς εταιριών που προσφέρουν την πιο ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία επαγγελματικού αγκαλιάσματος. Μπορείτε να αγκαλιάσετε κάποιον, και να πληρώσετε μεταξύ 50 και 70 ευρώ την ώρα! Να έχετε κατά νου: δεν παρέχεται τίποτα περισσότερο από αγκαλιές.

13. Δύτης μπάλας γκολφ

© Golf Ball Divers

Εάν απολαμβάνετε τις καταδύσεις και είστε σε εξωτερικούς χώρους, τότε είστε ένας τέλειος υποψήφιος για αυτή την ασυνήθιστη δουλειά. Οι δύτες του γκολφ είναι υπεύθυνοι για τη συλλογή όλων των μπαλών του γκολφ από τον πυθμένα των λιμνών. Ακούγεται εύκολο και ευχάριστο! Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι πολλές λίμνες δεν έχουν μεριμνηθεί σωστά, και μπορείτε να βρείτε πολλές λάσπες, άλγη, ακόμη και φίδια εκεί κάτω. Βρωμερό.

12. Δοκιμαστής τροφής κατοικίδιων ζώων

© thinglink

Τα κατοικίδια είναι φίλοι μας και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι τρώνε νόστιμα και θρεπτικά γεύματα. Καλέστε τους δοκιμαστές τροφών για τα ζώα σας! Δοκιμάζουν τις τροφές των κατοικίδιων ζώων για να αξιολογήσουν τις γεύσεις και να ελέγξουν εάν ανταποκρίνονται στα πρότυπα ποιότητας. Κανείς δεν αξίζει κακό φαγητό, ειδικά το αγαπημένο μέλος της οικογένειας.

11. Δοκιμαστής κρεβατιού

© Pexels

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, υπάρχουν άνθρωποι που δοκιμάζουν κρεβάτια (στρώματα και μαξιλάρια) για επιχειρήσεις και ξενοδοχεία. Σωστά ακούσατε, πληρώνεστε για να κοιμηθείτε δουλεύοντας. Ακούγεται σαν η δουλειά όνειρο! Στην πραγματικότητα, είναι σκληρή δουλειά. Ένας καλός ελεγκτής κρεβατιού ξέρει πώς να ξαπλώνει για να ελέγξει ότι το στρώμα δεν έχει βαθουλώματα και ότι οι άκρες του κρεβατιού είναι αρκετά ισχυρές για να καθίσει κάποιος πάνω τους.

10. Δοκιμαστής χαρτομάντιλων

© Pixabay

Ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι όλες οι χαρτοπετσέτες είτε μυρίζουν είτε δεν έχουν σχεδόν καμία μυρωδιά. Δεν είναι σύμπτωση, αλλά οι καρποί της σκληρής δουλειάς αυτών που σνιφάρουν τις χαρτοπετσέτες. Μυρίζουν χαρτοπετσέτες κατασκευαστών για να βεβαιωθούν ότι δεν έχουν ανεπιθύμητες οσμές. Μην ενθουσιάζεστε πολύ γιατί είναι κυριολεκτικά ευκολότερο να βρείτε μια δουλειά ως χειρουργός εγκεφάλου από αυτή τη δουλειά, η οποία έχει τις λιγότερες διαθέσιμες θέσεις εργασίας εκεί έξω.

9. Face Feeler (αυτός αισθάνεται το πρόσωπο)

© Pixabay

Η εταιρεία Feelers εργάζεται για εταιρείες φροντίδας δέρματος. Δεν παράγουν προϊόντα, αλλά αισθάνονται τα πρόσωπα των ανθρώπων που δοκιμάζουν νέα προϊόντα για να δουν αν υπάρχει κάποια βελτίωση. Χρειάζεστε κάποια σοβαρή ικανότητα και γνώση για να αισθανθείτε τη διαφορά και είναι μεγάλη ευθύνη να εγκρίνετε ή να απορρίπτετε ορισμένα προϊόντα με βάση την εμπειρία αίσθησης του προσώπου στα χέρια σας.

8. Line Stander (αυτός που περιμένει στην ουρά)

Αν δεν σας αρέσει η ουρά, υπάρχει μια τέλεια λύση. Απλώς πληρώστε ένα επαγγελματία line stander, ένα πρόσωπο που θα παραμείνει στην ουρά για σας έναντι αμοιβής. Μερικές φορές θα πρέπει να περιμένετε στην ουρά για 19 ώρες για να αποκτήσετε ένα νέο προϊόν ή ένα δείγμα πωλήσεων. Είναι μια σκληρή και βαρετή δουλειά που μπορεί να πληρωθεί καλά.

7. Δοκιμαστής σε νεροτσουλήθρες

© Pixabay

Είναι η 5η ημέρα των οικογενειακών σας διακοπών και τα παιδιά σας σας τρελαίνουν. Είναι η ώρα για νεροτσουλήθρες, μια μέρα ώστε τα παιδιά σας να απελευθερώσουν όλη τους την ενέργεια που έχει συγκεντρωθεί και για να χαλαρώσετε λίγο. Ένα τέλειο υδάτινο πάρκο είναι διασκεδαστικό (για τα παιδιά) και ασφαλές (για τους ενήλικες). Η ευθύνη του δοκιμαστή αυτού είναι να κάνει πολλές διαδρομές στις νεροτσουλήθρες για να δει πόση ποσότητα νερού χρειάζεται, πόσο γρήγορα μπορείτε να φτάσετε στο κάτω μέρος και πόσο ασφαλής και διασκεδαστική είναι. Τι σκληρή δουλειά!

6. Snake Milker (αυτός που αρμέγει το δηλητήριο από τα φίδια)

Το δηλητήριο των φιδιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η χρήση του στην ιατρική έρευνα ή για την παραγωγή “αντιβιοτικών”. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το δηλητήριο φιδιών κάθε χρόνο. Οι άνθρωποι αυτοί ξοδεύουν τις ημέρες τους πιέζοντας φίδια (μερικούς τύπους μόνο) σε ένα πλαστικό δοχείο για να εκχυλίσουν το δηλητήριο από το φίδι. Αυτοί οι αληθινοί ήρωες σώζουν κυριολεκτικά ζωές με αρμέγματα φιδιών.

5. Μοντέλο ενός μέρους του σώματος

© Pixabay

Αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να είσαι όμορφος και να έχεις ένα απίστευτο σώμα για να γίνεις ένα επιτυχημένο μοντέλο. Αν έχετε ελκυστικά χέρια ή όμορφα πόδια, ο κόσμος σας περιμένει. Εκτός αυτού, ορισμένα προϊόντα ψάχνουν επίσης για άσχημα πόδια ή χέρια. Τα επιτυχημένα αυτά μοντέλα πληρώνονται καλά, οπότε υπάρχει πάντα ένας τρόπος να φτάσετε στο όνειρό σας, μια χαρά, έτσι;

4. Συλλέκτης σκουληκιών

Μια απλή δουλειά που απαιτεί να είστε ερωτευμένοι με την ύπαιθρο. Όταν κάποιος πηγαίνει για ψάρεμα, χρειάζονται σκουλήκια, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε σε πολλά καταστήματα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς τα σκουλήκια μπαίνουν στο κατάστημα; Οι συλλέκτες σκουληκιών περπατούν σε χλοώδεις περιοχές (κήπους, πάρκα, γήπεδα γκολφ) μετά το σκοτάδι για να βρουν σκουλήκια.

3. Δοκιμαστής ζωυφίων

© Pixabay

Έχετε δει πιθανώς το X-Factor ή το Fear Factor, όπου μια από τις προκλήσεις είναι να τρώτε ζωντανά ζωύφια ή έντομα. Για να βεβαιωθείτε ότι τα αηδιαστικά τρόφιμα είναι κατάλληλα για φαγητό, οι εταιρείες ενοικιάζουν δοκιμαστές ζωυφίων. Δοκιμάζουν τρομερά τρόφιμα για να βεβαιωθούν ότι κανείς δεν θα πάθει κακό … εκτός από αυτούς. Δεδομένου ότι υπάρχει υψηλός κίνδυνος, πληρώνονται ιδιαίτερα καλά.

2. Γυμνό μοντέλο

© CarlosRodriggsArt

Η αποκάλυψη του εαυτού σας σε άλλους ανθρώπους είναι είτε παράνομη είτε εξαιρετικά οικεία. Δεν ισχύει για αυτά τα μοντέλα, τα οποία τα πέταξαν όλα στο όνομα της τέχνης. Δεν χρειάζεται να έχετε το καλύτερο σώμα, αλλά χρειάζεστε αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να κρατάτε μια στάση για ώρες.

1. Μυριστής μασχάλης

Οι μυριστές μασχάλης δουλεύουν για τους κατασκευαστές αποσμητικών για να εξασφαλίσουν την ποιότητα του προϊόντος. Πώς γίνεται ο έλεγχος ποιότητας; Οι μυριστές περνούν τις ημέρες τους σε ένα ζεστό δωμάτιο ή σε εξωτερικούς χώρους, μερικές φορές μυρίζοντας μέχρι και 60 μασχάλες την ώρα. Στόχος τους είναι να καθορίσουν πόσο αποτελεσματικό είναι το αποσμητικό. Γράφουν αναφορές και βοηθούν τον κόσμο να μυρίζει καλύτερα.