Νηπιαγωγοί έδεσαν τα πόδια παιδιού για να μην μπορεί να βγάλει τα παπούτσια του

Σοκ έπαθε μια μητέρα όταν πήγε στον παιδικό σταθμό της κόρης της ώστε να την πάρει και ήρθε αντιμέτωπη με μια εικόνα που την έκανε έξαλλη. Οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού είχαν δέσει σφιχτά με ταινίες τα πόδια του παιδιού ώστε να μην μπορεί εκείνο να βγάλει τα παπούτσια του.

Η Jessica Hayes ανέβασε τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν τα παπουτσάκια της μόλις 17 μηνών κόρης της να είναι ασφυκτικά δεμένα με ταινία. Μάλιστα η ίδια αναφέρει πως ήταν τόσο σφιχτά που τα ποδαράκια του παιδιού είχαν μώλωπες και έντονα σημάδια.

Το ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στον παιδικό σταθμό «Pleasant Hill» στη Βόρεια Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η διευθύντρια του σταθμού δήλωσε ότι ενοχλήθηκε από το περιστατικό. Η Jessica έγραψε: «Κάποιος προφανώς ενοχλήθηκε που η κόρη μου είχε μάθει να βγάζει τα παπούτσια της.

Είχαν δέσει με ταινία μέχρι και τους αστραγάλους. Είναι μόλις 17 μηνών και δεν μπορούσε να μιλήσει. Αυτό γίνονταν για καιρό και γαι το λόγο αυτό είναι εμφανή τα σημάδια και οι μελανιές.

Ο παιδικός σταθμός απέλυσε δύο μέλη του προσωπικού που θεώρησε υπεύθυνα για το γεγονός ενημερώνοντας σχετικά τους γονείς χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.

Η Jessica γνωστοποίησε το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να ενθαρρύνει και άλλους γονείς οι οποίοι τυχόν αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.

[protothema] [dailymail]