Η πιο σύγχρονη προσέγγιση στην εκπαίδευση

Η πιο σύγχρονη προσέγγιση στην εκπαίδευση
Τα κέντρα Solomind ξεχωρίζουν για το δυναμικό brand name τους και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν.Μέσα από τεχνολογικά προηγμένες μεθόδους και με την καθοδήγηση έμπειρων και εξειδικευμένων δασκάλων, τα εξελιγμένα μελετητήρια προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σε μαθητές και franchisees.

Με τις μεθόδους του Solomind, το διάβασμα γίνεται μια ευχάριστη διαδικασία με απώτερο στόχο την σωστή οργάνωση της μελέτης για πρόοδο, εξατομικευμένη αντιμετώπιση αδυναμιών και κάλυψη κενών.Η Solomind, με τις προσαρμοσμένες ανάλογα με τον μαθητή μεθόδους που υιοθετεί, παρέχει υπηρεσίες για εις βάθος γνώση και αντίληψη του κάθε αντικειμένου που μελετάει το παιδί.

Τα μελετητήρια Solomind διευκολύνουν τους γονείς, καθώς αποτελούν την ιδανική επιλογή στην καθημερινή προετοιμασία των μαθητών του Δημοτικού και Γυμνασίου. Έμπειροι φιλόλογοι συζητούν με τους μαθητές, διαβάζουν, γράφουν, ή εκφωνούν επιλεγμένα κείμενα, ώστε να διευρύνουν τον εκφραστικό ορίζοντα των μαθητών, εφοδιάζοντάς τους με αυτοπεποίθηση όχι μόνο στον γραπτό, αλλά και στον προφορικό λόγο.

Το επιστημονικό εκπαιδευτικό προσωπικό των Solomind ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή επιλέγουν τον πιο αποδοτικό τρόπο διαβάσματος που θα μετατρέψει τη μελέτη σε ένα ευχάριστο «ταξίδι γνώσεων». Ακόμα, χάρη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας και της ηλεκτρονικής εφαρμογής στο κινητό, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν την καθημερινή πορεία της εκπαιδευτικής διαδικασίας των μαθητών, ώστε να ενημερώνονται για την απόδοσή τους.
Τα Solomind απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου και συνδυάζουν άψογα ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης με ένα κέντρο μελέτης! Μετατρέπουν το διάβασμα σε ένα όμορφο παιχνίδι και ένα ταξίδι γνώσεων που θα οδηγήσει τα παιδιά στην επιτυχία όχι μόνο εντός σχολείου, αλλά και στη ζωή γενικότερα.
Συνεργασία με οφέλη

Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον τομέα της εκπαίδευσης σε Κύπρο και Ελλάδα, η Solomind ξεχωρίζει για την ευελιξία της στην αγορά, τις σύγχρονες μεθόδους που ακολουθεί και την εμπειρία της στο να βοηθάει κάθε παιδί να εξελιχθεί μέσα από το διάβασμα και να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες εύκολα και ευχάριστα.

Τα οφέλη του δικτύου όμως δεν σταματούν εδώ. Οι συνεργάτες του Solomind μπαίνουν σε μια οικογένεια με ισχυρό brand στο χώρο, λαμβάνοντας την διευρυμένη συμβολή και στήριξη του μέσω της οργανωμένης σχεδίασης του χώρου από εξειδικευμένους συνεργάτες, την βοήθεια εξεύρεσης του κατάλληλου προσωπικού και το στρατηγικό πλάνο διαφήμισης και marketing στο οποίο επενδύει η εταιρεία.
Μία χαμηλού κόστους επένδυση με άμεση απόδοση, τα μελετητήρια Solomind προσφέρουν διαφοροποίηση σε έναν κλάδο με ανοδική πορεία. O franchisee που θα ενταχθεί στην ομάδα του Solomind ακολουθεί μια δοκιμασμένη συνταγή με υψηλή αναγνωρισιμότητα στον χώρο της εκπαίδευσης. Παράλληλα, η ομάδα του franchisor τον βοηθά στην εξεύρεση καταρτισμένου προσωπικού και χώρου μεγιστοποιώντας την προβολή του κέντρου μελέτης και την προσέλκυση μαθητών.

Το χαμηλό κόστος επένδυσης σε συνδυασμό με το ισχυρό brand name των Solomind δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μια σταθερή συνεργασία με προοπτικές εξέλιξης. Επιπλέον, ο franchisee που θα ενταχθεί στο δυναμικό δίκτυό τους επωφελείται από το ήδη υπάρχον οργανωμένο εκπαιδευτικό σύστημα με τις ολοκληρωμένες υποδομές, όπως μεταφορά των μαθητών από το σχολείο στο φροντιστήριο, αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες από εξειδικευμένους συνεργάτες (λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές κ.λπ.)

Έχοντας πετύχει έναν συνδυασμό κέντρου δημιουργικής απασχόλη­σης και κέντρου μελέτης με οφέλη για όλους, τα Solomind αξιοποι­ούν την ισχυρή φήμη τους στον χώρο της εκπαίδευσης και μέσα από ένα απόλυτα οργανωμένο εκ­παιδευτικό σύστημα προσφέρουν δυνατότητες ανάπτυξης και αύξησης της κερδοφορίας, μέσω των εξελιγμένων μεθόδων που χρη­σιμοποιούνται.