Η Tesla ανοίγει θέσεις πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα!

Η Tesla άνοιξε νέες θέσεις πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα, ειδικότερα αναζητά 3 προπτυχιακούς φοιτητές Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς για εξάμηνη πρακτική.

«Λάβε μέρος σε σημαντικά έργα από την πρώτη ημέρα.

Κάθε μέρα θα είναι πρόκληση για να αναλάβεις σημαντικά έργα, να αναπτύξεις τις τεχνικές σου δεξιότητες και να ξεπεράσεις ακόμα και τις δικές σου προσδοκίες. Αναμένουμε από τους ασκούμενους να έχουν την ίδια άριστη αποδοτικότητα με τους υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης—γι ‘αυτό τους επαναπροσλαμβάνουμε συχνά» αναφέρει ο αμερικανικός κολοσσός.

Η Tesla ιδρύθηκε το 2003 από μια ομάδα μηχανικών που ήθελαν να αποδείξουν ότι οι άνθρωποι δεν χρειαζόταν να συμβιβαστούν όσον αφορά την οδήγηση ηλεκτρικών οχημάτων – δηλαδή ότι τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να είναι καλύτερα, ταχύτερα και πιο διασκεδαστικά στην οδήγηση από ό,τι τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα.

Σήμερα, η Tesla δεν κατασκευάζει μόνο πλήρως ηλεκτρικά οχήματα, αλλά και προϊόντα παραγωγής και αποθήκευσης καθαρής ενέργειας με δυνατότητα απεριόριστης κλιμάκωσης.

Η Tesla πιστεύει ότι όσο πιο γρήγορα ο κόσμος σταματήσει να βασίζεται στα ορυκτά καύσιμα και κινηθεί προς ένα μέλλον μηδενικών εκπομπών, τόσο το καλύτερο.

Η αποστολή της Tesla είναι να επιταχύνει τη μετάβαση του κόσμου στη βιώσιμη ενέργεια. Προγράμματα πρακτικής άσκησης στην Tesla.

Εάν είστε φοιτητής και σας ενδιαφέρει να επιταχύνετε τη μετάβαση του κόσμου στη βιώσιμη ενέργεια, υποβάλετε αίτηση για ένα από τα προγράμματα πρακτικής άσκησης στην εταιρεία.

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στην Ελλάδα:

 

 

*Φωτογραφία Αρχείου
Πηγή: foititikanea.gr