Άφησε τη δουλειά του και τώρα κερδίζει μέχρι και 30.000 δολάρια το μήνα!

Κάνει το κέφι του και κερδίζει μεταξύ 1.000 και 30.000 δολάρια σε ένα μήνα.

Είναι γνωστός στο ευρύ κοινό ως Drew Binsky και έγινε διάσημος μόλις σε δύο χρόνια, όταν αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά του ως καθηγητής αγγλικών και να κάνει το κέφι του ως blogger, δημιουργώντας σύντομα ταξιδιωτικά βίντεο τα οποία ωστόσο έχουν καταγράψει πάνω από 500 εκατομμύρια προβολές.

Μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison το 2013, είπε στους γονείς του ότι θα μετακομίσει στη Νότια Κορέα για να διδάξει αγγλικά. «Διαθέτει πτυχίο από ένα μεγάλο πανεπιστήμιο και τρέχει για να διδάξει αγγλικά», αναρωτήθηκε ο πατέρας του, Danny, κάτι το οποίο εκμυστηρεύτηκε ενώ μιλούσε για την επιλογή σταδιοδρομίας του γιου του.

Πέρυσι, ο Drew δήλωσε ότι κέρδισε πάνω από 154.000 δολάρια από διαφημιστικά έσοδα από το Facebook και το YouTube, καθώς είχε συνάψει συνεργασίες με εταιρείες όπως η Booking.com, οι οποίες χρησιμοποιούν επιρροές για να βοηθήσουν στην προώθηση της επιχείρησής τους.

Ο Drew έχει επισκεφθεί ήδη 163 χώρες και σχεδιάζει να επισκεφθεί κάθε γωνιά του κόσμου. Η στρατηγική του ως δημιουργού περιεχομένου είναι να κάνει ένα βίντεο την ημέρα. «Δεν μπορείς να γίνεις επιτυχημένος σε ό,τι κάνεις μέσα σε μια νύχτα», δηλώνει.

Στα πρώτα χρόνια της ζωής του στο εξωτερικό, ενημέρωνε το ταξιδιωτικό του blog και δημοσίευσε βίντεο στο λογαριασμό του Snapchat.

Ωστόσο, η καριέρα του πήρε πραγματικά την ανιούσα μετά από ένα οργανωμένο ταξίδι στη Βόρεια Κορέα όπου δημοσίευσε βίντεο από το ταξίδι που συγκέντρωσε συλλογικά πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές.

Το εισόδημά του, εν τω μεταξύ, μπορεί να ποικίλει πολύ. Όπως παραδέχεται, κερδίζει μεταξύ 1.000 και 30.000 δολάρια σε ένα μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των προβολών που δημιουργούν τα βίντεό του. «Ποτέ δεν εξετάζω τα χρήματα ως κίνητρο σε ό, τι κάνω», δηλώνει.

Με πληροφορίες από το CNBC/insider.gr

 

Αγγελίες Εργασίας στην Κύπρο