Γραφείο digital marketing με έδρα τη Λάρνακα, κατατάσσεται στην πρώτη τετράδα των κορυφαίων ομάδων digital marketing στον κόσμο για το 2023!

Η The Obsidian Co. τοποθετεί την Κύπρο στην παγκόσμια σκηνή, κατακτώντας θέση στους τέσσερις κορυφαίους φιναλίστ στα Drum Awards 2023 στην κατηγορία “Agency Team of the Year“, συμφιλιώνοντας το καθεστώς της ανάμεσα στα καλύτερα γραφεία digital marketing παγκοσμίως.

 

Τα Drum Awards είναι εκτιμημένα ως μία από τις ποιο κορυφαίες εκδηλώσεις στον τομέα του marketing. Το προηγούμενο έτος, το 2022, οι νικητές περιλάμβαναν κορυφαίους της βιομηχανίας, όπως η McDonalds, η BMW, η EE, η Brewdog, η Adidas, η LOréal και η Marriott. Ανάμεσα στους φετινούς ανταγωνιστές της The Obsidian Co. βρίσκεται και η Twitch Ads, ένα τμήμα του κολοσσού Twitch, μια διαδραστική υπηρεσία livestreaming με πάνω από 140 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε διάφορα πεδία όπως το gaming, η ψυχαγωγία, τα αθλήματα, η μουσική και άλλα.

 

Παρά το γεγονός ότι είναι μια εταιρεία βασισμένη στην Κύπρο μικρότερης κλίμακας, η The Obsidian Co. αντιμετωπίζει τους ανταγωνιστές της με αυτοπεποίθηση. Ο Χρήστος Ι. Λοΐζου, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής, δήλωσε: “Πάντα πιστεύαμε στο να καινοτομούμε και να υπερβαίνουμε τα όρια στην ψηφιακή διαφήμιση. Αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει την αφοσίωσή μας στην καινοτομία και την αριστεία στον τομέα μας.”

 

Ο Μιχάλης Νικολάου, Επιχειρησιακός Διευθυντής και Ιδρυτής, πρόσθεσε: “ Στην επίτευξη αυτού του σημαντικού γεγονότος, καθοριστικής σημασίας υπήρξε η δέσμευση της ομάδας μας στην παροχή κορυφαίων στρατηγικών που βασίζονται σε δεδομένα. Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε την Κύπρο στην παγκόσμια σκηνή.”

 

Η σταθερή αριστεία τους στην απόδοση είχε προηγουμένως αναγνωριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο όταν εξασφάλισαν τη νίκη στην κατηγορία “Καλύτερη Χρήση Μακροπρόθεσμης Στρατηγικής στα Social Media” στα Global Social MediaAwards τον Απρίλιο του 2023.

 

Τα αποτελέσματα της κατηγορίας “Agency Team of the Year” των Drum Awards 2023 θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής τελετής στο Λονδίνο στις 6 Δεκεμβρίου.

 

Σχετικά με την The Obsidian Co.:

Η The Obsidian Co. είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία digital marketingμε έδρα την καρδιά της Λάρνακας, στην Κύπρο. Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2021 με αποστολή της να επαναπροσδιορίσει το στρατηγικό digital marketing για τις επιχειρήσεις και να αναζωπυρώσει τη σημασία του marketing ως θεμελιώδους πυλώνα σε κάθε επιχείρηση. Επεκτείνοντας την επιχείρησή της στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2023, ενίσχυσε περαιτέρω τη δέσμευσή της για άριστη ποιότητα και την προσέγγισή της με βάση τα δεδομένα σε ένα ευρύτερο διεθνές κοινό.

 

Η The Obsidian Co. προσφέρει περήφανα μια εκτεταμένη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες digital marketing, συμπεριλαμβανομένου SocialMedia MarketingEmail MarketingSEOPPCContent Marketingκαι Branding. Χρησιμοποιώντας προηγμένες λύσεις λογισμικού και τεχνολογίες αιχμής όπως η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και η μηχανική μάθηση (machine learning, παρέχει σταθερά ποιότητα παγκόσμιας κλάσης και απαράμιλλα αποτελέσματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την The Obsidian Co. και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας: https://theobsidianco.com