Προετοιμαστείτε για την επαγγελματική επιτυχία

Προετοιμαστείτε για την επαγγελματική επιτυχία

Η αναζήτηση εργασίας είναι μια διαδικασία, συνήθως αγχωτική, που χρειάζεται την κατάλληλη προετοιμασία ώστε να στείλετε ένα σωστό βιογραφικό, να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις σε μια επαγγελματική συνέντευξη και να καταφέρετε να κερδίσετε την πολυπόθητη θέση εργασίας.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Είστε σε μια ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας, μόλις εντοπίσατε τη δουλειά που σας ταιριάζει και αποφασίζετε να κάνετε αίτηση. Ετοιμάζετε το βιογραφικό σας σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή αλλά… Πόσο σίγουροι είστε ότι έχετε συμπεριλάβει όλα αυτά τα στοιχεία που σας καθιστούν τον ιδανικό υποψήφιο για τη συγκεκριμένη θέση;

Έστω ότι το βιογραφικό σας ήταν τόσο καλά οργανωμένο, επαγγελματικό και λεπτομερές που – φτάνοντας στα κατάλληλα χέρια – σας εξασφάλισε τη συνέντευξη που επιθυμούσατε: μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξετε ότι είστε ο πλέον κατάλληλος υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση. Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αναφορικά με τη γλώσσα του σώματος, τον τόνο της φωνής, το χαμόγελό σας ώστε να αποδείξετε μέσα σε λίγα λεπτά ότι ο υποψήφιος εργοδότης σας δε χρειάζεται να συναντήσει κανέναν άλλο υποψήφιο;

Τα παραπάνω ερωτήματα απαντώνται πιο εύκολα με τα εφόδια που σας δίνει εντελώς δωρεάν η ψηφιακή πλατφόρμα Youth Empowered της Coca-Cola HBC Cyprus, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Youth Empowered.
Κάθε ενδιαφερόμενος, ανεξαρτήτως πτυχίων και εμπειρίας μπορεί να εγγραφεί στην ψηφιακή πλατφόρμα και να πραγματοποιήσει μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων καθώς και να αυτοαξιολογηθεί μέσα από το διαδραστικό gamified τεστ της Owiwi εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, μπορεί να καθοδηγηθεί σωστά από ειδικούς για τη σύνταξη ενός βιογραφικού και τη «γλώσσα του σώματος» που μπορεί να υιοθετήσει κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνέντευξης.

Ένα σύγχρονο βιογραφικό πρέπει να απαντά κατευθείαν στις ερωτήσεις της αγοράς και να αναδεικνύει περιεκτικά τις δεξιότητες σας, προκειμένου να σας διαφοροποιήσει στο πρώτο στάδιο αναζήτησης εργασίας. Μέσα από τη διαδικασία των e-learnings στην ψηφιακή πλατφόρμα Youth Empowered της Coca-Cola HBC Cyprus μπορείτε να βρείτε όλα αυτά τα στοιχεία που βελτιώνουν το βιογραφικό σας και σας βοηθούν να εξασφαλίσετε τη θέση εργασίας που επιθυμείτε. Μάθετε τα μυστικά για ένα τέλειο βιογραφικό, αποτυπώστε την επαγγελματική σας εμπειρία και προετοιμαστείτε για την συνέντευξη.

Όταν σας καλέσουν για συνέντευξη μπορεί να είστε μεν από τους επιλεγμένους υποψήφιους ωστόσο η πρώτη εντύπωση παίζει σημαντικό ρόλο και γι’ αυτό χρειάζεται η απαραίτητη προετοιμασία. Μέσα από την πλατφόρμα Youth Empowered θα βρείτε συμβουλές των ειδικών που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις στην πρώτη σας συνέντευξη και να ξεχωρίσετε από τους συνυποψηφίους σας.

Επισκεφτείτε την πλατφόρμα Youth Empowered της Coca-Cola HBC Cyprus και προετοιμαστείτε να ανοίξετε την πόρτα της επαγγελματικής σας επιτυχίας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ